Loading

18 Kasım 2009 Çarşamba

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında, “Termal Otel - Küçük (Eski) Otel - Apart otel Daireler” bulunmaktadır. Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Sandıklı Belediyesi'nin işletmesinde hizmet vermektedir. Tesis 12 ay hizmet vermektedir.

Termal Otelin Adı: Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Oteli
Termal Otelin Yıldız Sayısı: 3 yıldızlı termal otel
Bulunduğu Yer: Afyonkarahisar- Sandıklı
Otel Hakkında: Afyon Antalya yolunun 65. kilmetresinde Sandıklıda bulunan termal otel 264 yatak kapasitelidir. Ayrıca Hüdai kaplıcaları bünyesinde bulunan küçük otel ise 34 odalı ve 68 yatak kapasitelidir. Termal otelin bütün odalarında termal su, banyo, duş, otomatik telefon, buzdolabı, kasa ve televizyon bulunmaktadır.

Hüdai kaplıcaları bünyesinde banyolu ve banyosuz olmak üzere iki apart otel bulunmaktadır. 143 adet banyolu daire ve 122 adet banyosuz daire bulunan apart otellerde telefon, mutfak, buzdolabı, oturma grupları ve tv bulunmaktadır.

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında erkek ve kadın ayrı ayrı olmak üzere eski çamur banyoları, kardelen çamur banyoları, kür merkezi, Türk hamamı, güzellik salonu, tolantı salonu, kuaför, restourant, futbol sahası ve yeşil alanları ile sizlere hizmet sunmaktadır.

Sandıklı Hüdai Kaplıcası Termal Suyunun Özellikleri:
1 litrede 1280-1409 miligram kuru hülasa, biraz serbest C02 gazı ve 60oC’ yi geçen sıcaklığı ile şifalı sularda aranan özelliklere sahiptir.

Tel: +90 272 535 73 00
Fax:
e-mail:
Adres:Afyon Antalya Karayolu 65. km






sandıklı kaplıcaları yeni otel, sandıklı kaplıcaları ve pansiyon telefonları, sandıklı kaplıcaları ve pansiyon, sandıklı kaplıcaları ve otelleri, sandıklı kaplıcaları ve hotel, sandıklı kaplıcaları ve çamur banyoları, sandıklı kaplıcaları pansiyonlar, sandıklı kaplıcaları pansiyon, sandıklı kaplıcaları otelleri, sandıklı kaplıcaları oteller acık yuzme havuz, sandıklı kaplıcaları oteller, sandıklı kaplıcaları otel, sandıklı kaplıcaları ot, apart otel sandıklı, ankara-sandıklı, ankara afyon sandıklı, afyon-sandıklı-hüdai termal turizm merkezi, afyonsandıklı termalpansiyon, afyonsandıklı kaplıcaları ve yararları, afyonsandıklı kaplıca pansiyonları, afyon sandıklıapart, afyon sandıklı termal apart evler, afyon sandıklı sönmez otel, afyon sandıklı otel motel,afyon sandıklı nerede kalınır, afyon sandıklı küçük otel, afyon sandıklı kiralık çamur evleri, afyon sandıklı kaplıcası pansiyon, afyon sandıklı kaplıcası oteli, afyon sandıklı kaplıcalı oteller, afyon sandıklı kaplıcalarının daireleri, afyon sandıklı kaplıcalarındaki oteller, afyon sandıklı kaplıcaları pansiyonları, afyon sandıklı kaplıcaları pansiyonlar

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008